یکشنبه 04 آذر 1403

اجرا و اتمام پایش واحدهای تولیدی نیمه‌فعال و راکد در کردستان / ۱۷۴ واحد شناسایی و برای عارضه‌یابی و حمایت به مشاورین معرفی شدند

  • 1400/07/06 - 18:58
  • - تعداد بازدید: 33
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Z6Ja
بر اساس برنامه‌ اعلامی مقام عالی وزارت؛

اجرا و اتمام پایش واحدهای تولیدی نیمه‌فعال و راکد در کردستان / ۱۷۴ واحد شناسایی و برای عارضه‌یابی و حمایت به مشاورین معرفی شدند

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان در نشست پایش واحدهای صنعتی نیمه‌فعال و راکد در کردستان، اظهار داشت: در حال حاضر از ۹۵۰ واحدتولیدی بخش صنعت استان ۱۷۴ واحد تعطیل است که با صاحبان این واحدها به منظور اطلاع از مشکلات آنها ارتباط برقرار کردیم.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان در  نشست پایش واحدهای نیمه‌فعال و راکد که با هماهنگی سازمان صمت در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد ، اظهار داشت: بر اساس نتایج این پایش، در حال حاضر از ۹۵۰ واحدتولیدی بخش صنعت استان  ۱۷۴ واحد تعطیل است که با صاحبان این واحدها به منظور اطلاع از مشکلات آنها و عارضه‌یابی ارتباط برقرار کردیم.

خسروی اضافه کرد: ما به دنبال شناسایی واحدهای تولیدی هستیم که برای راه اندازی مجدد نیاز به  حمایت و کمک دستگاه های اجرایی و بانک ها دارند.


وی با اشاره به اینکه تعدادی از واحدهای تولیدی راکد رها شده هستند و صاحبان آنها به دلایل متعددی تمایلی به راه اندازی ندارند و بخشی هم توجیه اقتصادی ندارند، گفت:  توان خود را به واحدهایی که امکان راه‌اندازی مجدد انها وجود دارد اختصاص می‌دهیم.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان یادآور شد: برخی از صاحبان واحدهای تولیدی درخواست تسهیلات بی بهره می‌کنند تا واحد خود را مجدد راه اندازی کنند که چنین شرایطی در حال حاضر در کل کشور وجود ندارد.

خسروی با اشاره به اینکه میزان بهره  تسهیلات بانکی ۱۸ درصد است که واحدهای تولیدی با داشتن بازار مناسب توجیه لازم را دارد، اظهار داشت: قدیمی بودن خط تولید از مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی استان است که با بروزرسانی آنها می توان شاهد رونق زیادی در این بخش باشیم.

 



انجام عارضه‌یابی واحدهای تولیدی راکد توسط ۳۰ شرکت مشاور

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان در این باره اظهار داشت: یکی از برنامه های وزارت صنعت، معدن و تجارت پایش واحدهای تولیدی در سراسر کشور است که این مهم در کردستان از ابتدای سال جاری آغاز و اکنون به اتمام رسیده است.
احمد خسروی با اشاره به اینکه کردستان یکی از استان های پیشرو کشور در اجرای این برنامه است، گفت: ۵۰ درصد واحدهای صنعتی استان در شهرستان های سنندج و دهگلان مستقر هستند.
وی با بیان اینکه بعد از پایش مرحله عارضه یابی آغاز می شود، افزود: ۳۰ شرکت مشاوره برای عارضه یابی مشکلات واحدهای تولیدی استان با شرکت شهرک های صنعتی قرارداد منعقد کردند و همه هزینه ها  هم توسط این شرکت تامین می شود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان اضافه کرد: یک هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی راکد در کشور توسط سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک های صنعتی تاپایان سال به چرخه تولید باز می گردند که سهم کردستان در این رابطه ۴۵ واحد است.
خسروی یادآور شد: براساس بررسی انجام شده در کشور ۲۳ درصد مشکلات واحدهای تولیدی راکد مربوط به تسهیلات و مابقی مشکلات مالیاتی و حقوقی و مدیریتی است.
در این نشست صاحبان ۴۶ واحد تولیدی راکد استان کردستان به این همایش دعوت شدند براساس گفته مدیرعامل شرکت‌شهرک‌ها کردستان از طریق ارسال دعوتنامه، پیامک و تماس تلفنی  دعوت شده بودند و از این تعداد ۹ واحد شرکت کردند.



شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شده و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در 12 شهرک ، 7 ناحیه صنعتی و 1 منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است. این شرکت با دارا بودن 1 مرکز خدمات فن آوری و کسب و کار ، 1382 قرارداد منعقده و بهره‌برداری از 711 واحد صنعتی و  واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم 12 هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,کردستان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 15225
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب