یکشنبه 04 آذر 1403

نیروی انسانی ماهر و کارآمد نقشی کلیدی در فرآیند توسعه و رونق تولید دارد

  • 1400/09/28 - 23:42
  • - تعداد بازدید: 36
  • - تعداد بازدیدکننده: 36
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Ziea
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان در اولین سمینار استانی تاثیر آموزش‌های هنرستانی در توسعه منطقه ویژه اقتصادی بانه عنوان کرد؛

نیروی انسانی ماهر و کارآمد نقشی کلیدی در فرآیند توسعه و رونق تولید دارد

احمد خسروی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کردستان در اولین سمینار استانی تاثیر آموزش های هنرستانی در توسعه منطقه ویژه اقتصادی شهرستان بانه با محوریت تربیت نیروی انسانی ماهر گفت: کارآفرینان و متولیان صنعت و اشتغال شهرستان بخش خصوصی نقش مهمی در تکمیل فرآیند توسعه این شهرستان دارند که باید به این ظرفیت ها نگاه ویژه ای داشته باشیم.

احمد خسروی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کردستان در اولین سمینار استانی تاثیر آموزش های هنرستانی در توسعه منطقه ویژه اقتصادی شهرستان بانه با محوریت تربیت نیروی انسانی ماهر؛ ضمن اشاره به نقش نیروی انسانی ماهر و کارآمد در فرآیند توسعه و رونق تولید افزود: کارآفرینان و متولیان صنعت و اشتغال شهرستان بخش خصوصی نقش مهمی در تکمیل فرآیند توسعه این شهرستان دارند که باید به این ظرفیت ها نگاه ویژه ای داشته باشیم.
 
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان، احمد خسروی در این سیمنار که با حضور نماینده سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان، اساتید دانشگاه، معلمین، مدیران کل آموزش و پرورش، فنی و حرفه ای، فرماندار و جمعی از سرمایه‌گذارن شهرستان بانه  برگزار شد به عنوان سخنران اصلی سمینار ضمن اشاره به ظرفیت‌های آموزش مهارتی در مناطق کم برخوردار تاکید کرد : تاکنون از این ظرفیت‌های آموزشی به خوبی بهره‌برداری نشده و لازم است با پیوند این آموزش ها با صنعت و ظرفیت های اشتغال زمینه پیشرفت و توسعه را فراهم کرد و منطقه ویژه برای این هدف فرصتی ارزشمند در استان است.
 
وی تربیت نیروی انسانی ماهر را یکی از مهمترین بخش های فرآیند توسعه در هر کشوری عنوان کرد گفت: ساختار نظام اموزشی ایران در طول تاریخ دستخوش تغییرات زیادی بوده و گنجاندن آموزش های مهارتی و هنرستانی یکی از محورترین این تغییرات به شمار می رود.
 
خسروی با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر نامگذاری سال بر حول محور تولید و اقتصاد نامگذاری شده افزود: این امر ناشی و از توجه و اهتمام ویژه مقام معظم رهبری به رشد اقتصادی و رونق تولید است.
 
وی گفت: کارآفرینان و متولیان صنعت و اشتغال شهرستان بخش خصوصی نقش مهمی در تکمیل فرآیند توسعه این شهرستان دارند که باید به این ظرفیت ها نگاه ویژه ای داشته باشیم.
 
وی اضافه کرد: نباید بنگاه های اقتصادی از ظرفیت های موجود نیروی کار آموزش دیده غافل شوند و لازم است ظرفیت های آموزش عالی را در فرآیند توسعه بکار گرفته شود.
 
احمد خسروی با اشاره به اهداف سمینار تاثیر اموزش های هنرستانی بر منطقه ویژه اقتصادی بانه گفت: زمینه برای مبادلات مرزی در شهرستان بانه با توجه به همجواری با اقلیم کردستان عراق و وجود منطقه ویژه اقتصادی بانه فراهم است و این مهم فرصت مناسبی را برای معرفی توانمندی های استان ایجاد کرده است و انتظاری که از این سمینارها داریم توجه به بومی سازی آموزش های هنرستانی است.
 
وی ادامه داد: زمانی آموزش های مهارتی تاثیر گذار است که در جوار کارخانجات و بنگاه های تولیدی رشد یابد اما تاکنون از این ظرفیت غفلت شده و این نگاه ، انگیزه دانش اموزان را برای آموزش در هنرستان ها سلب کرده است.

شهرستان بانه دارای یک منطقه ویژه اقتصادی و یک شهرک صنعتی است.
شهرك صنعتي بانه دارای ۱۷ هکتار مساحت است که ۱۱ هکتار آن زمین صنعتی است. این شهرک صنعتی از امکانات زیربنایی آب، برق، گاز، تلفن برخوردار است و ۸۲ قرارداد با سرمایه گذاران به مساحت ۱۱ هکتار در آن منعقد شده است. ۲۷ واحد تولیدی به بهره برداری رسیده در این شهرک صنعتی نیز با سرمایه گذاری ۱۶۴۴ میلیارد ریال برای ۴۴۶ نفر فرصت شغلی فراهم کرده‌اند.
همچنین منطقه ویژه اقتصادی بانه دارای ۸۵ هکتار مساحت است که فاز نخست آن دارای ۲۰ هکتار زمین صنعتی است. این منطقه ویژه اقتصادی از امکانات زیربنایی آب، برق، گاز، تلفن برخوردار است و تاکنون ۱۸ قرارداد با سرمایه گذاران به مساحت ۱۳ هکتار در آن منعقد شده است. این منطقه ویژه اقتصادی در زمستان سال ۱۳۹۹ به بهره‌برداری رسید.
 
شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شده و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فن آوری و کسب و کار، ۱۳۸۲ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۷۱۱ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.

گزارش تصویری این سمینار را اینجا ببینید.
  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,کردستان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 16035
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب