با حمایت معاونت صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی کردستان؛
استارتاپ ویکند حوزه سلامت در کردستان به کار خود پایان داد
استارتاپ ویکند حوزه سلامت کردستان، روز شنبه با معرفی نفرات برتر در سنندج به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی کردستان؛حمید رضا مانی با تقدیر از عوامل اجرایی برگزاری استارتاپ ویکند سلامت، بیان کرد: شرکت شهرکهای صنعتی استان وظیفه خود میداند که از ایدههای استارتاپی حمایت کند؛ چرا که توسعه استان در گرو استفاده از ظرفیت جوانان نوآور، فناور و نخبگان است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان گفت: با توجه به اهمیت توسعه کسب و کارهای حوزه سلامت و نقش آن در سیاستهای کلان و ضرورت حمایت از ایدههای نوآورانه و تبدیل این ایدهها به محصولات فناورانه قابل ارائه به بازار، شرکت شهرکهای صنعتی استان حمایت حداکثری از رویدادهای کارآفرینی، نوآورانه و فناورانه را در دستور کار قرار داده است.
در این رویداد بیش از ۷۵ از ایدهپرداز، دانشجو و فارغالتحصیل نوآور در حوزه سلامت با ۳۴ ایده حضور یافتند که پس از پایش اولیه ایدهها، ۱۲ تیم تشکیل شد تا ایدههای اولیه خود را با استفاده از منتورها، کارگاههای آموزشی برگزار شده در حین رویداد و بهرهگیری از فضای همافزای رویداد به کسب و کار تبدیل کنند.
جوایز در نظر گرفته شده برای تیم اول ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی، تیم دوم ۷۰ میلیون ریال، تیم سوم ۵۰ میلیون ریال و اعطای گرنت خدماتی مشاوره، آموزش و منتورینگ از پارک علم و فناوری کردستان به سه تیم برتر این استارتاپویکند بود که در پایان مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی نیز از اهدای ۲۰ میلیون ریال علاوه بر جوایز در نظر گرفته شده به سه تیم برتر خبر داد.
سه تیم "تری دنت" در حوزه سلامت دهان و دندان، "کدابند" در حوزه ناشنوایان و کمشنوایان و "هایتراپیدر" حوزه روانشناسی در رویداد استارتآپ ویکند سلامت کردستان، به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان نیز در آیین اختتامیه این استارتاپ اظهار کرد: از جمله اهداف برگزاری این رویداد علمی، توسعه زیستبوم نوآوری و استارتآپی استان و همچنین آشنایی و کسب تجربه برای جوانان مستعد در این حوزه است.
بابک سوری ادامه داد: این رویداد شرایطی را فراهم کرد تا شرکت کنندگان علاوه بر معرفی ایدهها و طرحهای خود در کارگاههای تخصصی این رویداد شرکت کرده و از تجارب و آموزههای استادان این حوزه بهرهمند شوند.
وی این استارتآپ ویکند را فراتر از یک رویداد و اتفاق و در واقع فرصت و فرایندی برنامهریزی شده توصیف و اضافه کرد: در قالب این رویداد علمی، ایدهها از حالت یک ایده خام و تئوریک طی یک فرایند پخته و تبدیل به یک فرصت کسب و کار فناورانه و دانشبنیان می شود.
استارتاپ ویکند حوزه سلامت با همکاری پارک علم و فناوری، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه کردستان و شرکت شهرکهای صنعتی برگزار شد.
نظر دهید