یکشنبه 04 آذر 1403

تقویت شهرک‌های صنعتی در استان بهترین ظرفیت در راستای ساماندهی به وضعیت بیکاری موجود در استان است

  • 1400/12/17 - 12:51
  • - تعداد بازدید: 35
  • - تعداد بازدیدکننده: 35
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZEtb
نماينده ولي فقيه در کردستان در دیدار با مدیرعامل و کارکنان شرکت شهرک های صنعتی کردستان عنوان کرد ؛

تقویت شهرک‌های صنعتی در استان بهترین ظرفیت در راستای ساماندهی به وضعیت بیکاری موجود در استان است

نماینده ولی فقیه در استان کردستان در دیدار با مدیر عامل و جمعی از پرسنل شرکت شهرک های صنعتی کردستان اظهار داشت: تقویت شهرک‌های صنعتی بهترین ظرفیت در راستای ساماندهی و رفع معضل بیکاری موجود در استان است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان در دیدار با مدیر عامل و جمعی از پرسنل شرکت شهرک های صنعتی کردستان گفت: تقویت شهرک‌های صنعتی بهترین ظرفیت در راستای ساماندهی و رفع معضل بیکاری موجود در استان است.

به گزارش روابط عمومي شركت شهرك‌هاي صنعتي كردستان ، حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی ، نماينده ولي فقيه در استان كردستان در ديدار با مديرعامل وجمعی از كاركنان شركت شهرك‌هاي صنعتي كردستان؛ ضمن ابراز خوشنودی از افزایش تعداد قرارداها و واحدهای در حال احداث در سطح شهرک ها و نواحی صنعتی کردستان تاکید کرد :  توسعه زمین های صنعتی، گسترش زیرساخت ها و افزایش سرانه زمین صنعتی،  استفاده بهينه از اراضي صنعتي در اختيار ، عدم واگذاري بي رويه آن و بازنگري در وضعيت زمين‌هاي واگذار شده در سالهاي قبل مورد توجه بیش از پیش مدیران باشد.

وی با اشاره به اینکه عمده مشکلات کردستان به نبود اشتغال برمی‌گردد، اضافه کرد: تقویت شهرک‌های صنعتی در استان بهترین ظرفیت در راستای سامانده به وضعیت بیکاری موجود در استان است.


نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه مشکلات واحدهای شهرک صنعتی استان کردستان را در بازدید میدانی بعد از ماه مبارک رمضان، بررسی و منعکس خواهند کرد، به بازگویی حدیثی از امام کاظم(ع)؛ من استوى يوماه فهو مغبونٌ، و من كان آخر يوميه شرّهما فهو ملعونٌ، و من لم يعرف الزّيادة في نفسه فهو في نقصانٍ، و من كان إلى النّقصان فالموت خيرٌ له من الحياة پرداخت و افزود: هر كه دو روزش یکنواخت و شبیه هم باشد، ضرر کرده است و هر كه امروزش بدتر از ديروزش باشد ملعون (از رحمت حق به دور) است و هر كه پيشرفتى در وجود خود نبيند در كمبود به سر برد و هر كه در مسير كاستى باشد، مرگ براى او بهتر از زندگى است؛ بنابراین باید اینها در حوزه کاری مدنظر قرار بگیرد.

حجت الاسلام پورذهبی بر ممانعت از تعطیلی واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی استان تاکید کرد و گفت: واحدهایی در شهرک‌های صنعتی وجود دارند که با کمتر از ظرفیت اسمی تولید خود فعال هستند و باید در راستای تقویت این تولیدکنندگان تلاش بیشتری صورت گیرد تا چرخه تولید آنها همچنان بچرخد.

وی یادآور شد: بسیاری از واحدهای تولیدی در کردستان از لحاظ تجهیزات و مکان به طور کلی سخت افزاری مجهز هستند ولی به دلیل تکانه‌ها و مسائل اقتصادی با مشکلاتی مواجه هستند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه بخشی از فضای شهرک‌های صنعتی توسط عده‌ای که تولیدکننده نیستند اشغال شده و واحدها را به انبار تبدیل کردند، افزود: عده‌ای هم مشغول خرید و فروش اراضی موجود در این شهرک‌ها هستند که برخوردهای خوبی هم با آنان شده اما می‌طلبد نظارت بیشتری بر این مسئله شود تا شاهد سوداگری در شهرک‌های صنعتی استان نباشیم.

 

وی تصريح كرد : صنايع كوچك در كل سطح استان ، حتي در مناطق روستايي نيز بايد توسعه و گسترش يابد و توليد بخشي از قطعات كارخانه ها در كارگاههاي صنايع كوچك برون سپاري شود و بدين ترتيب بسياري از هزينه ها كاهش مي يابد ، توليد و اشتغال رونق بهتري پيدا ميكند و درآمد بيشتري ايجاد و توزيع مي گردد.

حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی با تأکید بر اینکه نباید هیچ واحدی در کردستان تعطیل شود، عنوان کرد: اگر همه ظرفیت‌های شهرک صنعتی استان کردستان مورد استفاده قرار بگیرد، یقیناً کسب و کار و رونق زیادی ایجاد خواهد شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان یادآور شد: مسئولان هر آنچه که در توان داشته در راستای خدمت به مردم انجام بدهند، کما اینکه خود ما نیز به رعایت این امر مهم اعتقاد داریم.

در ابتداي اين ديدار ، احمد خسروي ، مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي كردستان به ارائه گزارشي در خصوص وضعيت شهركها و نواحي صنعتي سطح استان ، تعداد واحدهاي صنعتي مستقر در شهركها و برنامه و اهداف اين شركت جهت تكميل زيرساختهاي مورد نياز استقرار واحدهاي صنعتي ، توسعه شهركها و در نهايت بهبود فضاي كسب و كار علل الخصوص در بخش صنايع كوچك پرداخت.

 

شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شده و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
 
این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فن آوری و کسب و کار، ۱۳۸۲ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۷۱۱ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است
  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,کردستان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 16853
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب