پنجشنبه 01 آذر 1403

کمبود زمین اساسی ترین چالش شرکت شهرک های صنعتی کردستان است

  • 1403/06/18 - 07:20
  • - تعداد بازدید: 60
  • - تعداد بازدیدکننده: 59
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zude

کمبود زمین اساسی ترین چالش شرکت شهرک های صنعتی کردستان است

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کردستان، عمده ترین نیاز شرکت شهرک های صنعتی در استان را نبود زمین، ذکر کرد و گفت: خرید و توسعه شهرک های صنعتی، شهرک سازی، توانمندسازی شهرک های صنعتی فعلی و اقدامات حمایتی در حوزه صنایع کوچک از دیگر نیازهای مهم شهرک های صنعتی استان کردستان است.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی کردستان حمیدرضا امانی، در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان، رسالت اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی را ایجاد زیرساخت و حمایت از صنایع کوچک ذکر و اظهار کرد: بررسی نقاط ضعف در رابطه با عملکرد شهرک های صنعتی در حوزه تولید در استان کردستان در اولویت برنامه های این نهاد توسعه ای قرار دارد.

وی عمده ترین نیاز شرکت شهرک های صنعتی در استان را  نبود زمین، ذکر کرد و افزود: خرید و توسعه شهرک های صنعتی، شهرک سازی،  توانمندسازی شهرک های صنعتی فعلی و اقدامات حمایتی در حوزه صنایع کوچک از دیگر نیازهای مهم شهرک های صنعتی استان کردستان است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان کردستان بیان کرد: سرانه زمین صنعتی در کشور ۱۸ متر مربع و در استان کردستان ۱۱ متر مربع است که این امر در مقایسه با سایر استان های کشور به لحاظ توپوگرافی و کیفیت زمین، از عمده ترین چالش های شهرک های صنعتی استان محسوب می‌شود.

وی تعریف پروژه بهینه در شرکت شهرک های صنعتی را منوط به اعتبار ذکر کرد و ادامه داد: در حال حاضر با کمترین منابع ممکن، ۲۶ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد تومان بسته به کمبود و نیاز شهرستان ها در استان تعریف شده است.

امانی، توانمندسازی شهرک های صنعتی فعلی را از اولویت‌های اصلی شرکت های صنعتی استان با هدف افزایش بهره‌مندی از واحدهای تولیدی ذکر و بیان کرد: عارضه یابی واحدهای صنعتی، فن بازار، دانش بنیان شدن واحدهای تولیدی، آموزش، استارتاپ، خوشه های صنعتی و ارتباط صنعت و دانشگاه از جمله اقدامات حمایتی شرکت شهرک های صنعتی استان است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در استان کردستان  مجموعا ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

وی مجموع قراردادهای منعقد شده با متقاضیان را در شرکت صنعتی استان از ابتدا تاکنون، یک هزار و ۵۶۹ قرارداد ذکر کرد و افزود: از این تعداد، حدود ۷۱۵ قرارداد با سرمایه گذاری ۲۶ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۰ هزار و ۷۶۲ نفر به بهره‌برداری رسیده است و ماباقی طرح صنعتی است.

امانی در بخش پایانی سخنان خود با انتقاد از اینکه ما با یک خلأ قانونی مواجه هستیم، به طوری که شهرک صنعتی طبق قانون موظف است به هر فردی که جواز داشته باشد، زمین واگذار کند بیان کرد: کسانی که جواز دارند به راحتی می توانند زمین بگیرند و این امر بارها در سطح کشور نیز مطرح شده است، این در حالی است صدور جواز باید با وسواس بیشتر و به صورت کارشناسانه تری صورت گیرد تا زمین به سرمایه‌گذاران و تولید کنندگان واقعی تعلق گیرد.

  • گروه خبری : اخبار استانی,گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ,گروه اسلایدر سمت راست,گروه اطلاع رسانی
  • کد خبر : 28985
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب