پس از دستور ویژه و تاکید استاندار کردستان بر اهمیت توسعه و ایجاد زیرساخت در شهرکهای صنعتی؛
افزایش اعتبار تخصیص یافته به پروژههای عمرانی شرکت شهرکهای صنعتی کردستان
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان، از افزایش قابل ملاحظهی اعتبار تخصیص یافته برای پروژههای عمرانی این دستگاه اجرایی ، نسبت به چندسال گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی کردستان، حمیدرضا امانی امروز و در حاشیه بازدید از پروژههای عمرانی در دست اقدام اظهـار داشت: پس از بازدید میدانی و دستور استاندار کردستان مبنی بر لزوم تکمیل زیرساختها و توسعه نواحی و شهرکهای صنعتی در استان کردستان و افزایش اعتبار برای پروژههای عمرانی؛ با تخصیص کامل اعتبار ۲۹۰ میلیارد ریال ؛ شرکت شهرکهای صنعتی با تعریف و اجرای پروژههای مناسب با توجه به نیازمندی هر شهرک و ناحیه صنعتی در پی جبران کمبودها و رفع موانع تولید است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان افزود: پس از چندین سال کم توجهی و عدم اختصاص اعتبار لازم به این دستگاه اجرایی خوشبختانه پس از تاکید استاندار کردستان ، افزایش اعتبار برای پروژههای عمرانی در شرکت شهرکهای صنعتی نسبت به سالیان گذشته در دستور کار سازمان مدیریت و برنامهریزی قرار گرفت و طـراحی پروژه های مناسب در شهرکها و نواحی صنعتی استـان در سال جاری به اجرا گذاشته شد تا واحدهای تولیدی و صنعتی از ثمرات آن بهرهمند شوند.
۲۶ پروژه در شهرکها و نواحی صنعتی استان با اعتباری افزون بر یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تعریف شده است
حمیدرضا امانی با اعلام اینکه در شهرک صنعتی سنندج چهار، 3 پروژه مهم آماده سازی و آسفالت جاده دسترسی ، خط انتقال آب و احداث شهرک فناوری-دانشبنیان به مساحت 6 هکتار در حال اجرا است، اظهار کرد : برای ایجاد جاده دسترسی این شهرک علاوه بر اعتبارات هزینه شده از سال 1396 و به محض تحویل پروژه در شروع فصل کاری امسال به شرکت شهرکهای صنعتی؛ قراردادی به ارزش ۱۴۰ میلیارد ریال با پیمانکار این پروژه منعقد شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان با اشاره به اینکه با اعتبارات تخصیص داده شده تا اواخر مهر ماه سال جاری پروژه جاده دسترسی شهرک صنعتی سنندج چهار به اتمام می رسد، افزود: پروژه مهم تامین آب این شهرک هم با اعتباری بالغ بر 350 میلیارد ریال، ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به زودی به بهرهبرداری میرسد. در سنندج چهار شهرک فناوری-دانشبنیان به مساحت 6 هکتار در دست اقدام است که برآورد مالی و جزئیات فنی آن در آینده نزدیک اعلام خواهد شد.
خرید زمین جزو اولویتهای شرکت شهرکهای صنعتی کردستان است
امانی یکی از چالشهای اصلی حوزه صنعت استان را نبود زمین صنعتی خواند و اظهار کرد: همچنان که کیفیسازی شهرکهای موجود از اهداف و برنامههای در دست اجرا میباشد، توسعه و ایجاد شهرکهای جدید نیز به صورت موازی در دست پیگیری است و برای رفع این مشکل، شهرک سازی و خرید زمین را جزو اهداف و اولویتهای خود قرار دادهایم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان با بیان اینکه سرانه زمین صنعتی در اختیار شهرکها و نواحی صنعتی کشور به طور میانگین ۱۸ مترمربع و در کردستان این میزان ۱۱ مترمربع است، یادآور شد: پس از تاکید استاندار کردستان، کمیته خرید زمین شرکت شهرکها فعال و هم اکنون در حال بررسی و امکانسنجی شهرکهای صنعتی جدید در سطح استان هستیم و اقداماتی نیز در این راستا انجام شده است، همزمان26 پروژه در شهرکها و نواحی صنعتی استان با اعتباری افزون بر یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تعریف شده است.
تصفیه خانه و آسفالت معابر شهرک صنعتی مریوان به زودی به بهرهبرداری میرسد
امانی با اشاره به اهمیت احداث تصفیهخانه در شهرک صنعتی مریوان افزود: پس از انجاممطالعات احداث تصفیهخانه در این شهرک صنعتی در دستور کار شرکت شهرکهای صنعتی کردستان قرار گرفت و این پروژه هم با اعتبار 14۰میلیارد ریال در آستانه بهرهبرداری است.
وی افزود همزمان با پروژه احداث تصفیهخانه، آسفالت معابر شهرک صنعتی مریوان با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و آبانماه به بهرهبرداری خواهد رسید.
خیابانکشی، آبرسانی و تکمیل شبکه فاضلاب فاز۲ منطقه ویژه اقتصادی بانه با اختصاص ۲۸۰ میلیارد ریال اعتبار در حال اجرا است
امانی با بیان اینکه در فاز دوم ناحیه صنعتی صاحب، فاز دوم منطقه ویژه اقتصادی بانه پروژههای عمرانی در جریان است افزود: خیابانکشی، آبرسانی و تکمیل شبکه فاضلاب فاز۲ منطقه ویژه اقتصادی بانه_که نیاز به اعتباری بالغ بر 500 میلیارد ریال دارد_ مراحل اولیه وآماده سازی آن حال اجرا است. در مورد ایجاد شهرک صنعتی سقز۲، کامیاران ۲ و بیجار۲ و فاز دوم شهرک صنعتی سنندج۴(سرنجیانه) هم به زودی اخبار خوبی به اطلاع هماستانیهای عزیز خواهد رسید.
شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۱۵۰۰ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۷۲۰ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.
نظر دهید