در آستانه 21 مرداد روز ملی صنایع کوچک انجام شد؛
بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان از 5 واحد تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی سنندج 1 و 3 و آغاز طرح دوشنبه های تولید در کردستان
در آستانه 21 مرداد روز ملی صنایع کوچک؛ طرح "دوشنبههای تولید"با هدف حمایت از واحدهای تولیدی و رفع موانع تولید از امروز دوشنبه با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان در سنندج آغاز شد.
طرح "دوشنبههای تولید" با هدف حمایت از واحدهای تولیدی و رفع موانع تولید از امروز دوشنبه با حضور معاون امور اقتصادی استاندار کردستان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان در سنندج آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی کردستان؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان روز دوشنبه در حاشیه بازدید از 5 واحد تولیدی مستقر در شهرک صنعتی شماره یک سنندج و آغاز طرح دوشنبههای تولید در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: یکی از اولویتهای اساسی و مهم ما در استان، رونق تولید، حمایت از واحدهای تولیدی و رفع موانع پیش روی تولید است.
علی نوری اضافه کرد: به منظور دستیابی به هدف مذکور در معاونت اقتصادی استانداری، طرحی با عنوان دوشنبه های تولید را اجرایی کردیم و در این راستا هر دوشنبه از واحدهای تولیدی و صنعتی موجود در استان بازدید می کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان بیان کرد: رویکرد و هدف ما در حوزه واحدهای تولیدی، توانمندسازی شهرک های صنعتی، توسعه عدالت محور این شهرک ها در استان و احصای مشکلات آنها است.
نوری با بیان اینکه در این بازدیدها به طور جدی به مشکلات مطرح شده واحدهای تولیدی رسیدگی می شود، ادامه داد: در بازدید امروز بیشترین مشکلات مطرح شده از سوی صاحبان واحدهای تولیدی تسهیلات بانکی، قطعی برق و مسائل مربوط به تامین مواد اولیه بود.
وی با اشاره به اینکه مشکلات مربوط به تسهیلات در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان پیگیری می شود، افزود: برای بررسی موضوع قطعی برق واحدهای صنعتی هم جلسه ای را با شرکت توزیع نیروی برق استان تشکیل می دهیم و به طور تخصصی به آن می پردازیم.
حمایت از واحدهای تولیدی در شهرک های صنعتی استان
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان هم در این بازدید با اشاره به اینکه ۲۰ شهرک، ناحیه صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی در استان وجود دارد، اظهار کرد: یک هزار و ۵۶۰ قرارداد در حوزه شهرک های صنعتی استان منعقد شده است.
حمیدرضا امانی با اشاره به اینکه از مجموع قراردادهای منعقد شده ۷۶۰ قرارداد به مرحله بهرهبرداری رسیده است، افزود: از این تعداد ۳۶۰ واحد راکد هستند و یکی از برنامه های این شرکت احیای این واحدها است.
وی ادامه داد: از محل تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ قانون بودجه به واحدهای دارای شرایط لازم برای احیا شدن وام با درصد بهره پایین پرداخت می شود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان یادآور شد: تعدادی از واحدهای تولیدی در قالب طرح های پژوهشی به مشاوره و بازاریابی نیاز دارند که این مهم از طریق کلینک کسب و کار و مرکز فناوری مستقر در شهرک صنعتی سنندج قابل انجام است.
امانی اظهار کرد: حمایت از دانش بنیان کردن واحدهای صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی از دیگر برنامه های ما است که باید از این ظرفیت برای رونق تولید و فعالیت در این شهرک ها نهایت استفاده را کرد.
شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
نظر دهید