شنبه 03 آذر 1403

به مشکلات 18 واحد تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ویژه شهرستان سقز رسیدگی شد

  • 1401/03/30 - 23:10
  • - تعداد بازدید: 53
  • - تعداد بازدیدکننده: 53
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZKUb

به مشکلات 18 واحد تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ویژه شهرستان سقز رسیدگی شد

26 مدیر استانی در قالب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان ویژه سقز، امروز در این شهرستان حضور پیدا کردند و به مشکلات 18 واحد که پیشتر کار کارشناسی روی آنها انجام شده بود رسیدگی و تصمیمات لازم برای رفع مشکل همه آنها در دستور کار قرار دادند.

26 مدیر استانی در قالب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان ویژه سقز، امروز در این شهرستان حضور پیدا کردند و به مشکلات 18 واحد که پیشتر کار کارشناسی روی آنها انجام شده بود رسیدگی و تصمیمات لازم برای رفع مشکل همه آنها در دستور کار قرار دادند.
 
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی کردستان،  کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان کردستان روز دوشنبه 30 خرداد با دستور کار  بررسی مشکلات و رفع موانع تولید در 18 واحد تولیدی این شهرستان، با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی استان، در  سالن جلسات فرمانداری سقز تشکیل شد.
 
 
صبح امروز جلسه‌ای چهار ساعته کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای بررسی  مشکلات ۱۸ واحد تولیدی در شهرستان سقز در محل فرمانداری این شهرستان تشکیل شد.
 
این جلسه با حضور مدیران ارشد در سطح معاون اقتصادی استاندار، فرماندار ویژه شهرستان، رئیس سازمان صمت استان، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کردستان، رؤسای ادارات مربوط و مدیران و نمایندگانی از ادارات‌کل استان برگزار شد تا صاحبان تولید مستقیما مشکلات خود را با آنها در میان گذاشته و مورد به مورد بررسی شود.
 
جلسه‌ای که چهار ساعت به درازا کشید و صراحت فرماندار ، جدیت معاون استاندار و اشراف رئیس صمت و مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان بر مشکلات مطروحه و پاسخگویی مدیران و نمایندگان ادارات نشان از عزم آنها برای رفع مشکلات داشت.
 
 
در ابتدا رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سقز با ارائه این اطلاعات که ۱۰۹ واحد صنعتی در سقز دارای پروانه بهره‌برداری هستند که ۴۹ واحد در شهرک صنعتی، ۴ واحد در ناحیه صنعتی صاحب و ۵۶ واحد در بیرون از شهرک صنعتی قرار دارند به موضوع ۱۸ مورد احصا شده و دارای مشکل ورود کرد و ابتدا نمایندگان شرکت‌ها و سپس مدیر مربوطه کار پاسخگویی را انجام دادند که در نهایت با همفکری اعضا، معاون اقتصادی استاندار،مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی ، رئیس سازمان صمت و فرماندار شهرستان جمع‌بندی هر مورد را انجام دادند.
 
از این 18 واحد تولیدی دو واحد در شهرک صنعتی سقز و دو واحد تولیدی در ناحیه صنعتی صاحب مستقر بودند که با پاسخگویی مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی و ارائه راهکار رسیدگی شدند
 
اولین مورد شرکت آریان آسان‌بر داریوش(مستقر در شهرک صنعتی سقز)_ که با مساحت 2650 متر مربع و سرمایه گذاری اولیه 5 میلیارد تومان و ظرفیت تولید سالانه 500 عدد تابلو کنترل آسانسور؛ برای 20 نفر اشتغالزایی کرده است_ مشکلات خود را با مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان در میان گذاشت و پیشنهاد شد؛ زمین با کارشناسی مجدد به شرکت مذکور واگذار شود که با موافقت اعضا و تأیید معاون اقتصادی استاندار آخرین کارشناسی ملاک قرار گرفت.
 
تأمین برق پایدار برای شرکت نیک‌پلیمر دومین موردی بود که بررسی شد و با توضیحات رییس اداره برق و کارشناسی که از شرکت توزیع برق استان امده بود قرار بر این شد در کوتاه مدت مراحل واگذاری ۳۰۰ کیلووات برق و در بلندمدت نیز فیدر جدیدی برای تأمین پایدار برق شهرک صنعتی در آینده در دستور کار قرار بگیرد.این شرکت(مستقر در شهرک صنعتی سقز) در زمینی به مساحت 5000 متر مربع و با سرمایه گذاری اولیه 100 میلیارد تومان و ظرفیت تولید سالانه 15000تن انواع لوله و اتصالات پی وی سی برای 100 نفر اشتغالزایی کرده است.
 
اروندنوررسانان ایران مهر که در حوزه تولید لامپ ال‌ای‌دی فعالیت دارد به عنوان سومین واحد مشکلات خود را مطرح کرد.
این شرکت با سرمایه گذاری اولیه 26میلیارد تومان در زمینی به مساحت 1000 مترمربع در ناحیه صنعتی صاحب با پیشرفت 65 درصدی و پیش بینی تولید سالانه 3 میلیون عدد لامپ ال ای دی و اشتغالزایی برای 10 نفر؛ در دست احداث است. مشکل این شرکت تأمین اعتبار با بانک توسعه تعاون جهت واردات ماشین‌آلات بود. بانک می‌گوید شرکت مذکور باید از طریق شرکت سوم (نمایندگی داخلی) اقدام نماید. قرار بر این شد سازمان صمت دو شرکت را جهت همکاری بعنوان شرکت سوم بررسی و در صورت تأیید، بانک توسعه تعاون نیز همکاری لازم را داشته باشد.
 
مورد چهارم چاپخانه پنجره بود که برای تأمین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش نیازمند ۲۰ میلیارد تومان بود تا با توجه به صنعت چاپ و نیاز شهرستان و استان به این مهم، زمینه ادامه کار چاپخانه و اشتغال قریب به ۵۰ نفر مهیا شود. بانک ملی قرار شد از محل رونق تولید همکاری لازم در این زمینه را داشته باشد. این مجموعه در زمینی به مساحت 5000مترمربع در ناحیه صنعتی صاحب و سرمایه گذاری اولیه 40 میلیارد تومان بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت بهره برداری با تولید سالانه 3950 تن تولید انواع جعبه و دفاتر تحصیلی و غیره زمینه اشتغال برای 15 نفر را فراهم خواهد کرد.
 
 
در ادامه این نشست به مشکلات سایر واحدهای تولیدی و خدماتی که خارج از شهرک ها و نواحی صنعتی استان مستقر بودند و غالبا مشکل تامین اعتبار سرمایه در گردش داشتند؛ رسیدگی شد
 
 
شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
 
این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۱۳۸۲ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۷۱۱ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.
 
  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,کردستان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 17998
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب