شناسایی نیازهای فناورانه ١٢ واحد تولیدی صنایع خودرویی شهرک صنعتی بیجار در جریان تور صنعتی و کلینیک سیار فناوری شرکت شهرکهای صنعتی کردستان
مدیر فن بازار منطقه ای کردستان گفت : کلینیک سیار فناوری با هدف شناسایی و ثبت نیازهای فناورانه و ارتقای تکنولوژی واحدهای تولیدی به اجرا درآمده و نیازهای فناورانهای که امروز شناسایی و ثبت میشوند، در قالب رویداد چالش معکوس (reverse pitch) توسط شرکتهای دانشبنیان، فناوران و تیمهای استارتاپی رفع خواهند شد.
وی اضافه کرد:فن بازار منطقه ای کردستان یکی از بازوهای اجرایی معاونت صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در راستای توسعه فناوری به ویژه بارویکرد تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه قبلا اقدام به برگزاری دوره ای آموزشی تحت عنوان شناسایی و مستند سازی نیازهای فناورانه برای اعضای هیأت علمی و دانشجویان دوره دکتری دانشگاه کردستان کرد. این دوره آموزشی با هدف آماده سازی و تربیت مشاورین توسعه فناوری به منظور آشنایی و توانمندسازی آنان برای ورود به بدنه صنعت طراحی شد که به منظور اجرایی کردن دوره کسب تجربه عملی فراگیران، بازدید میدانی و اجرای پروژه عملی در دل صنعت فراهم آمد و فراگیران با تهیه گزارش نهایی آموخته های خود را به کار گرفتند.پس از گذشت یک ماه از برگزاری دوره یک صنعت غالب؛ "صنایع مربوط به حوزه خودرو بیجار" به عنوان نمونه اجرایی انتخاب شد که مشاورین توسعه فناوری آموزش دیده، آموختههای خود را در جریان پروژه های واقعی اجرایی و شیوههای درآمدزایی حاصل از یادگیری هدفمند را بصورت میدانی آموزش دیدند.
رجبی اظهار داشت : در این پروژه از واحدهایکابل کنترل سپهر، پایا روجا پیشتاز گروس، آریا بسپار گروس، آریان فیلتر گروس، همیار پرس کبیر گروس، نوین پرس، پایا سیوان، تزریق پلاستیک ماهان، آگرین صنعت افرا گروس، سری تراشی کیاسرام، فیدار تراپ، پیشروان صنعت تراش گروس در شهرک صنعتی بیجار بازدید به عمل آمد.
مدیر فن بازار منطقه ای استان کردستان گفت : با توجه به اهمیت این موضوع شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در نظر دارد فرایند آموزش عملی مطلوب را در راستای تحکیم ارتباط صنعت و دانشگاه با برگزاری یک رویداد" ریورس پیچ " به یک نتیجه اثربخش و ملموس به سرانجام برساند و امیدواریم این اقدام عملیاتی کم نظیر در راستای برنامه ترویج توسعه فناوری در استان و کشور باشد.
از سال گذشته تاکنون افزون بر ۱۲ نیاز فناورانه برای واحدهای صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی استان شناسایی شده و از این تعداد پنج نیاز آنها به کمک شبکه فن بازار رفع شده است.
این کارگاه آموزشی به منظور تقویت و توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه از امروز آغاز شده و به مدت سه روز در مرکز نوآوری دانشگاه کردستان ادامه دارد.
بیست و سومین شبکه فن بازار کشور روز سهشنبه ۲۱ مرداد سال ۱۳۹۹ از طریق ویدئو کنفرانس با حضور وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت، در کردستان افتتاح شد.
نظر دهید