مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان خبر داد؛
اولین کنسرسیوم صادراتی برای حمایت از صنایع کوچک در شهرستان بیجار ایجاد شد
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان کردستان گفت: به منظور تقویت صادرات در استان،اولین کنسرسیوم صادراتی برای حمایت از صادرات تولیدات صنایع کوچک در شهرستان بیجار ایجاد شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی کردستان، حمیدرضا امانی با اعلام این خبر،افزود: کنسرسیوم صادراتی، یک شبکه همکاری بین بنگاههای خرد، کوچک و متوسط است که تمایل دارند به منظور کاهش ریسک و بهرهوری بیشتر، با هدف ورود به حوزه صادرات و تصاحب بازارهای خارجی و حضور مستمر درآنها، فارغ از فعالیتهای انفرادی، با یکدیگر در قالبهای حقوقی مشخص همکاری میکنند. ایجاد کنسرسیومهای صادراتی، یکی از شاخصهای حمایتی معاونت صنایع کوچک کشور است که سرفصلهای حمایتی گستردهای دارد و سالها در کردستان مغفول مانده بود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان افزود : حمایت از صنایع کوچک در کنار آمادهسازی شهرک های صنعتی و جذب سرمایه گذار برای ساخت واحدهای تولیدی از ماموریت های اصلی شرکت شهرک های صنعتی به شمار می رود و در همین راستا یکی از برنامههای مهم ما در سال آتی ایجاد کنسرسیومهای صادراتی در سایر رشتهصنعتهای مستعد، و ارائه حمایت و خدمات تخصصی معاونت صنایع کوچک؛ در جهت توسعه بازار بینالمللی تولیدات استان است.
وی اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد واحدهای تولیدی صنعتی کردستان از جنس کوچک و متوسط هستند و بخش مهمی از اشتغال در استان از این بخش است.
این مقام مسوول در پایان ضمن تشکر از مدیر دفتر توسعه بازار و امور بینالملل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برای توجه و پیگیری مدوام ایجاد این کنسرسیوم صادراتی در شهرستان بیجار گفت: کمک به توسعه بازار و فروش محصول، کمک به حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی و ایجاد کنسرسیوم های صادراتی و تامین مواد اولیه از جمله کمک های سازمان صنایع کوچک به واحدهای تولیدی کوچک مقیاس به شمار می رود.
کنسرسیوم صادراتی، یک شبکه همکاری بین بنگاههای خرد، کوچک و متوسط است که تمایل دارند برای کاهش ریسک و بهرهوری بیشتر، با هدف ورود به حوزه صادرات و تصاحب بازارهای خارجی و حضور مستمر در آن، فارغ از فعالیتهای صادراتی انفرادی، با یکدیگر در قالبهای حقوقی مشخص همکاری کنند.
شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، 1500 قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۷۲۰ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.
نظر دهید