یکشنبه 04 آذر 1403

بازديد مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي كردستان از باشگاه خبرنگاران جوان استان و گفتگوي اختصاصي با خبرنگار اين باشگاه

  • 1398/10/25 - 10:52
  • - تعداد بازدید: 20
  • - تعداد بازدیدکننده: 20
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /Zs58
حضور مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي كردستان در باشگاه خبرنگاران جوان استان

بازديد مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي كردستان از باشگاه خبرنگاران جوان استان و گفتگوي اختصاصي با خبرنگار اين باشگاه

احمد خسروي ، مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي کردستان از ۵۰ پروژه در حال اجرا با مبلغی بالغ بر ۵۴ میلیارد تومان اعتبار در سال ۹۸ در استان کردستان خبرداد .

بازديد مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي كردستان از باشگاه خبرنگاران جوان استان و گفتگوي اختصاصي با خبرنگ

     به گزارش روابط عمومي شركت شهركهاي صنعتي كردستان ، احمد خسروي در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان استان كردستان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت پروژه‌های در حال اجرا و اقدامات انجام‌شده در شهرک‌های صنعتی سطح استان استان اظهار داشت : پرسنل شركت شهركهاي صنعتي كردستان به‌عنوان یک خدمتگزار بدون وقفه و استراحت در حال فعالیت هستند و وظیفه اين مجموعه تامین زیرساخت‌ها و خدمات درنواحی صنعتی است.

وي تصريح كرد : در سال جاري ( 1398) در کردستان بیش از ۵۰ پروژه با مبلغی بالغ بر ۵۴ میلیارد تومان اعتباردر حال اجراست.

خسروي دو پروژه احداث منطقه ويژه اقتصادي بانه و شهرك صنعتي سنندج4 (سرنجيانه) را دو پروژه پیشران در استان معرفي كرد و افزود : فاز نخست منطقه ويژه اقتصادي بانه با ۱۳۰ قطعه زمین در مساحت ۳۵ هکتاری آماده واگذاری به متقاضیان است و با هزار فقره سرمایه‌گذاری منجر به اشتغال‌زایی حداقل ۳ هزار نفر در استان می‌شود .

مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي كردستان درخصوص شهرك صنعتي سنندج4 (سرنجيانه) نيز اظهار داشت : همزمان با انجام عمليات اجرايي اين شهرك كه به زودي فاز اول آن به اتمام خواهد رسيد ، واگذاری اراضي آن نيز به متقاضيان آغازشده است .

 وي با بیان اینکه مجموع زمین‌های صنعتی در استان ۱۴۶۰ هکتار است و سرانه زمین صنعتی در کردستان ۹ متر مربع است و این عدد در کشور برابر با ۱۷ متر مربع مي باشد بیان کرد : باایجاد شهرک صنعتی بزرگ سنندج در مرکز استان ، به گونه‌ای که این شهرک بزرگترین مرکز جذب سرمایه گذاری در غرب کشور باشد ، میزان زمین‌های صنعتی در استان به میانگین کشوری خواهد رسید.

خسروی بابیان اینکه ایجاد شهرک صنعتی بیجار ۲، قروه ۳ و سقز ۳ مصوب و از دیگر پروژه‌های در دست اجرای شرکت شهرک‌های صنعتی كردستان مي باشند و زمین‌های آنان نیز تعیین شده اند ، افزود : تمام مراحل اجرای شهرک صنعتی بیجار ۲ انجام شده ، اما شهرک صنعتی قروه ۳ و سقز ۳ به‌دلیل مشکلات مالی و تأمین اعتبار جزو پروژه‌های اولویت‌دار سال آینده خواهد بود.

وي تصریح کرد : اگر زمین‌های صنعتی در اختیار سرمایه گذاران فعال در حوزه تولید و صنعت قرار داده شود ، فضای کسب و کار در استان در زمینه تولید بهبود می‌یابد.

مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي كردستان در پاسخ به سئوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان استان كردستان در خصوص دلايل عدم استقبال از سرمايه گذاري در كردستان ، یکی ازموانع را مهیا نبودن زیرساخت‌ها در استان بیان کرد و گفت : در صورت تامین این موضوع در افق ۲۰ ساله، استان ما همگام با کشور روند صنعتی شدن خود را طی نموده و شاهد یک انقلاب در این زمینه خواهیم بود .

وي خاطرنشان كرد : مشکل کمبود زمین برای واگذاری در استان مرتفع شده، اما باید سرمایه‌گذاران و کارآفرینان با مطالعه و آموزش وارد عمل شوند و سرمایه‌گذاران از تمام مسائل اقتصادی آگاهی كامل داشته باشد.

خسروی با اشاره به اینکه از بدو تأسیس شرکت شهرک‌هاي صنعتي كردستان ،  یعنی از سال 1370 تاکنون ، یک‌هزار و ۱۰۰ قطعه زمین به افراد متقاضی ارائه شده که بیشترین آن با ۵.۶ درصد و ۶۵ قطعه در سال گذشته بوده است، تصريح كرد : تاکنون بیش از ۴۰ قطعه زمین به سرمایه‌گذار واگذار شده و در ماه‌های آینده به ۶۵ قطعه خواهد رسید.

او در مورد چگونگی در اختیار قرار دادن زمین برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران استان اظهار داشت: هرکس در زمینه تولید صنعتی، مجوز تأسیس از سازمان صمت و یا واحد صنایع روستایی جهاد تهیه و به شهرک صنعتی ارائه دهد، بعد از تطبیق با نقشه‌های این شرکت از مزایای برخورداری از زمین بهره‌مند می‌شود.

در پايان خسروي به خوشه هاي صنعتي در استان اشاره كرد و گفت : خوشه‌های صنعتی به‌عنوان یک مدیریت جامع بر روی چند واحد صنعتی که مشابه هم فعاليت دارند راهبردی است تا با اعمال مدیریتی فراگیر، روی واحد‌های صنعتی کوچک به یکدست کردن و قوی کردن آنان کمک کند.

او با بیان اینکه طي سالهاي اخير 2 خوشه مصالح ساختمانی و طیور و تولیدات آن‌ها در استان اجرا شد ، تاکید کرد: علی‌رغم مدیریت جامع بر این دو حوزه ، نباید فقط به وجود دو خوشه در کردستان بسنده کرد ، بلکه باید کل واحد‌های کوچک جهت نظارت بهتر ، تحت پوشش یک مدیریت فراگیر دولتی قرار گیرند.

خسروی با اشاره به اينكه  امسال خوشه فرش با ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار و انتخاب عامل خوشه شاهد ساماندهی واحد‌های تولیدی و صنعتی فرش در کردستان خواهد بود اضافه كرد : با مدیریت جامع خوشه فرش در استان باید آن را به سمت صادرات رونق داد و به‌دلیل نبود نماینده فرش کردستان در هیچ کشور خارجی، لازم است جهت معرفی فرش در نمایشگاه‌های مختلف جهانی از طریق وزارت امور خارجه و اتاق بازرگانی اقدامات لازم صورت گیرد.

مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي كردستان خوشه هاي بعدي مورد نظر در استان كردستان را خوشه توت فرنگي و مصنوعات سنگي معرفي كرد كه پس از تامين اعتبار در سال هاي آينده به مرحله اجرا خواهند رسيد .

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,کردستان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 9033
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب